Okulumuzda resim sergisi düzenlendi.

İlçemiz Çukuryurt ilk ve ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Canan Çakır yönetimindeki öğrenciler tarafından hazırlanan dönem sonu sergisi açıldı. Serginin açılışı Sayın Kaymakamımız Mustafa İlhan ve Çukuryurt Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Keziban Nur Sarısakal tarafından yapıldı. Sergide öğrenciler tarafından yapılan birbirinden güzel ve anlamlı yağlı boya, cam boya ve kara kalem çalışmaları davetliler tarafından ilgi ile izlenirken, Ünlü Ressam Osman Hamdi’nin ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ eserinin benzeri de büyük ilgi gördü. Sergi açılışına Sayın Kaymakamımız Mustafa İlhan’ın yanı sıra Ziraat Bankası Eskil Şube Müdürü Adnan Kahya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul, Köy Muhtarı Mehmet Barın, öğretmenler öğrenciler ve velilerin yanı sıra davetliler katıldı. Program sonunda Sayın Kaymakamımız, Okul Müdürü Hüseyin Özdil ve öğretmenler ile görüşerek eğitim-öğretim hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Etiketler : Hüseyin özdil