Görme Engelliler

Aksaray il genelinde düzenlenen satranç yarışmasında okulumuz öğrencileri dereceyle dönerek Türkiye elemelerine katılmayı başardılar.6. sınıf öğrencilerimizden Döndü Nur Barın küçük kızlar kategorisinde 8. Hacı cevdet Sarısakal ise küçük erkekler kategorisinde 9. olmuştur.Başarılarından dolayı kurumumuz olarak öğrencilerimizi tebrik eder,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde büyük katkıları olan Eskil İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa İLHAN´a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BOZOKUL´a,Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mihman ALTINTOP´a ve diğer birim amirlerimize teşekkür ederiz.